SCHOORSTEENVEEGBEDRIJF BOY HOEN is sinds 1983 erkend schoorsteenveger door rijk en brandweer. We zijn actief in Heerlen en omstreken. Door de jaren heen is zijn specialisme bekend geworden bij gerenommeerde bedrijven.
Woningverenigingen en installatiebedrijven, maken veelvuldig gebruik van de vakbekwaamheid van Boy Hoen. Vele panden worden jaarlijks geïnspecteerd op brandveiligheid. Schoorsteen en ontluchtingskanalen hebben prioriteit.

Koolmonoxide zal altijd de boventoon voeren. Boy Hoen in 1983 is hij een eigen schoonmaakbedrijf begonnen. Hij heeft met diverse bedrijven samengewerkt. In de glazenwasserij heeft hij zich verdienstelijk bewezen door enkele bedrijven groot op te zetten. In 1995 heeft hij zich weer volledig zelfstandig gemaakt door het Schoorsteenveegbedrijf meer allure te geven.

Hierdoor heeft hij de laatste jaren bij veel gerenommeerde bedrijven zijn specialisme kunnen uitbreiden. Diverse bedrijven maken daarom veelvuldig gebruik van zijn diensten. De nadruk van ons specialisme ligt voornamelijk in de uitvoering en kwaliteit van onze werkzaamheden. Daarom willen wij onze klanten graag ten dienste zijn bij de volgende werkzaamheden:

1. Schoorsteenvegen jaarlijks en controle, hierbij verstrekken wij een origineel certificaat

2. Advies en eventuele aanpassingen alsook de mogelijkheden om een schoorsteen te creeren

3. Camera inspectie bij Schoorsteenbrand, zo ook het opleggen van een stookverbod, en de verdere afhandeling en benodigde papieren voor de verzekering.

4. advies bij renovatie van schoorsteenkanalen.

5. Koolmonoxide meting voor U veiligheid.

Wij zijn , 24/7 dagen bereikbaar op ons antwoordapparaat, ook zijn wij Mobiel en per Mail bereikbaar.

SCHOORSTEENVEEGBEDRIJF BOY HOEN ''tot U dienst in elk seizoen"